Viskas, ką žinojote apie tiramisu desertą, tik torto pavidalu. Ne, leiskite priminti, kas tai yra. Savojardi biskvitas, pagamintas iš migdolų miltų ir pamirkytas dviguboje espreso kavoje. Kreminis maskarponės ir dvigubo espreso kremas, sluoksniuose - natūrali kakava.
MŪSŲ Napoleonas, kuriam nereikia jokių apbūdinimų. Susipažinkime!
Tai jūsų asmeninis medaus mėnuo.
Tai švelnus skonis, kuris nukels jus į šiltą vietelę.
Šis pyragas yra toks šokoladinis, kad jautiesi tarsi paniręs į šokolado vonią. Skonį subalansuojame, įdėdami kaušelį vanilinių ledų. (Pristatymui desertas išduodamas be ledų).
Obuoliai, razinos ir cinamonas - teta Šošannos visada sakydavo, kad tai geriausias derinys, kokį tik žmonija kada nors atrado.
Pyrago sudėtyje yra ne tik vyšnių, bet ir spanguolių. Šis pyragas yra žudančiai skanus!
Banoffee - tai saldžių bananų ir sūdytos karamelės derinys. Laimingas šokoladinis gyvenimas!
Atraskite japoniško deserto žavesį. Ne veltui jis tapo virusiniu! Apsilankykite pas mus ir paragaukite deserto, į kurį smagu ne tik žiūrėti, bet ir valgyti. (pieno desertas su vaisių tyre)
Pasaka, o ne desertas! Tik natūralūs ingredientai ir be cukraus!
Purus, minkštas ir uogiškas! Tinka prie visko - ir prie rytinės kavos, ir prie popietinės arbatos.
Tai voverės sausainiai voverėms, mėgstančioms turėti saldumynų po ranka.
Tai saldus pasveikinimas su traškiais momentais.
Vieną dieną susitiko sviestas ir migdolai. Jie įsimylėjo vienas kitą. Ir miltai juos susituokė! Migdolinis kruasanas - tai saldi dangaus sąjunga!
Sviestinis ir skanus!
darbo laikas