Trapi, svieste kepta kataifi tešla, natūrali pistacijų pasta, medus ir aukštos kokybės pieniškas šokoladas. Toks nuostabus desertas galėjo gimti tik saulėtame Dubajuje. Tačiau ir mes galime pasimėgauti jo spinduliais.
Tikras rudens skonis! Sultingas morkų biskvitas su apelsinų žievele ir karamelizuotais sūdytais riešutais, kuriame yra minimalus miltų kiekis. Saldus maskarponės kremas ir citrusinių vaisių impregnantas.
Tas pats šiltas obuolių štrudelis iš tėtės Šošannos, tik dabar su vaniliniais ledais. Taip, kaip dėdė Davidas mėgdavo rudenį.
Viskas, ką žinojote apie tiramisu desertą, tik torto pavidalu. Ne, leiskite priminti, kas tai yra. Savojardi biskvitas, pagamintas iš migdolų miltų ir pamirkytas dviguboje espreso kavoje. Kreminis maskarponės ir dvigubo espreso kremas, sluoksniuose - natūrali kakava.
MŪSŲ Napoleonas, kuriam nereikia jokių apbūdinimų. Susipažinkime!
Tai jūsų asmeninis medaus mėnuo.
Tai švelnus skonis, kuris nukels jus į šiltą vietelę.
Šis pyragas yra toks šokoladinis, kad jautiesi tarsi paniręs į šokolado vonią. Skonį subalansuojame, įdėdami kaušelį vanilinių ledų. (Pristatymui desertas išduodamas be ledų).
Obuoliai, razinos ir cinamonas - teta Šošannos visada sakydavo, kad tai geriausias derinys, kokį tik žmonija kada nors atrado.
Pyrago sudėtyje yra ne tik vyšnių, bet ir spanguolių. Šis pyragas yra žudančiai skanus!
Banoffee - tai saldžių bananų ir sūdytos karamelės derinys. Laimingas šokoladinis gyvenimas!
Pasaka, o ne desertas! Tik natūralūs ingredientai ir be cukraus!
Purus, minkštas ir uogiškas! Tinka prie visko - ir prie rytinės kavos, ir prie popietinės arbatos.
Tai voverės sausainiai voverėms, mėgstančioms turėti saldumynų po ranka.
Tai saldus pasveikinimas su traškiais momentais.
Vieną dieną susitiko sviestas ir migdolai. Jie įsimylėjo vienas kitą. Ir miltai juos susituokė! Migdolinis kruasanas - tai saldi dangaus sąjunga!
Sviestinis ir skanus!